Diensten

Strategie, Branding en Advies

Een helder plan en advies van de beste professionals zodat branding goed naar voren komt en gaat jouw merk scoren.

Online Marketing

Meer bezoekers, meer sales en meer fans. De klanten bereiken die jij wil en dat op basis van data. Op elk gebied kunnen wij 
jou boosten.

Content creatie & Storytelling

Opvallende foto’s, video’s en beeld van jouw product of dienst. Het visuele plaatje van A tot Z professioneel en
onderscheidend te zien.

Wij vinden het belangrijk dat wij jou met elke vraag bij online marketing kunnen helpen, ongeacht wat voor bedrijf je hebt, in welke groeifase je zit en welke wensen je hebt.

Omdat online marketing lastige materie kan zijn om te begrijpen leggen we onze oplossingen uit aan de hand van een voorbeeld met een fysieke winkel:

Als je net begonnen bent met je winkel, of nog niet zo bekend bent onder de mensen is het belangrijk dat je posters gaat ophangen en stoepborden gaat neerzetten om zo mensen uit te nodigen om je winkel te bezoeken. Wanneer deze mensen in je winkel zijn, is het belangrijk dat alles er aantrekkelijk en duidelijk uit ziet en dat je schapposters of aanbiedingskaartjes laat zien, zodat ze ook iets bij je gaan kopen.

Vervolgens wil je dat deze betalende klant op dat moment zo veel mogelijk bij je koopt en zo vaak mogelijk opnieuw in je winkel langs komt. Om te stimuleren dat ze per bezoek meer kopen op hetzelfde moment kan je de ‘gouden meters’, kassakoopjes of staffelkorting inzetten. Om op meer herhaalbezoeken te sturen kan je gebruik maken van loyaliteitsprogramma’s of ledenkortingen.

Bij elke nieuwe stap komt een nieuwe en andere aanpak kijken. Combineer deze stappen en vul ze goed in, en binnen no time heb jij een alsmaar groeiende toevoer van bezoekende klanten, die alsmaar meer kopen, meer komen en meer waarde ervaren. Dat is het doel, en zo ga je groeien.

Online zijn deze punten niet anders. De doelen en verbeterpunten zijn hetzelfde, alleen de middelen om die doelen te bereiken zijn iets anders. Het is belangrijk om te weten bij welk deel in dit proces de grootste verbeterpunten liggen, zodat er gericht te sturen is op verbetering.

Gelukkig zijn er per onderdeel genoeg oplossingen te gebruiken, en hebben wij voor elk onderdeel het juiste poppetje op de juiste plek zitten. Op basis van een heldere en doordachte strategie weten wij hoe we voor jou aan de slag kunnen. Zo kan jij het maximale uit je online marketing, social media en website halen. Daarvoor hebben wij deze online marketingdiensten onderverdeeld in vier pijlers:

De vier pijlers

Dit zijn punten hoe je verbetering kan herkennen:

Meer website bezoekers

 • Website is afgerond, maar niet genoeg mensen die hem zien
 • Op Google ben je slecht vindbaar en je concurrenten scoren hoger
 • (Te) weinig vormen van promotie in gebruik

Meer conversie

 • Veel bezoekers naar je website, maar zonder vervolgstappen of aankopen
 • (Te) hoge bouncerate of tussentijdse afhakers op jouw website
 • Bezoekers bekijken niet (genoeg) jouw aanbod pagina

Hogere transactiewaardes

 • Verkoop van (te) weinig bijproducten, toevoegingen of andere extra’s
 • De gemiddelde omzet per order is (te) laag
 • (Te) weinig stimulatie om in bundels of bulk te kopen

Hogere aankoopfrequentie

 • (Te) lage loyaliteit, klanttevredenheid, ambassadeurschap of interactie met klanten
 • Gemiddeld aantal bestellingen per klant (te) laag
 • (Te) weinig exclusieve leden/klantenactiviteiten of spaarprogramma’s

Wanneer het duidelijk is bij welke pijler de meeste winst te behalen is beginnen we daar natuurlijk mee. Het is belangrijk voor ons om een goede werkvolgorde aan te houden. Pas wanneer het fundament/de basis staat kunnen wij gaan bouwen, zonder dat er voor die tijd veel moeite en geld wordt geïnvesteerd, met het niet gewenste resultaat als gevolg. Als gevolg van die start werken we met vervolgstappen continu toe naar de verbetering van jou online resultaten.

Stapsgewijs verbeteren wij uw online resultaten

Content creatie en storytelling

Om je online marketing en social media op een goede manier bij je volgers en bezoekers te krijgen is het belangrijk om naast de diepgang van kennis en doordachte strategie die je hanteert ook een unieke en creatieve invulling te gebruiken met je foto’s, video’s, grafisch werk en teksten. Hiermee zorg je voor een onderscheidende look, val je op en blijf je hangen bij je doelgroep. Ook bied je op een unieke manier je meerwaarde en laat je je handtekening zien aan de massa.

Met deze combinatie van diensten is jouw online marketing full funnel, van begin tot eind, van strategie tot uitvoering, onder een dak geregeld door de beste professionals en kan jij je focussen op jouw bedrijf.

Hoe wij te werk gaan

Om continu de verbetering na te streven beginnen wij bij een strategie, om vervolgens de bijbehorende acties in te plannen, uit te voeren en daar vandaan te optimaliseren. Zo weten wij zeker dat elke nieuwe stap een verbetering wordt.

Hoe dit er met diensten concreet uiziet:

1.   Strategie en brand kernwaarden opstellen
2.   Social media kanalen kiezen
3.   Content kalender maken
4.   Foto- en videoshoot schieten
5.   Feedbackmoment en content inplannen
6.   Website optimaliseren en landingspagina’s opstellen
7.   Advertenties instellen
8.   Email marketing en funnels inrichten
9.   Resultatenrapport en meeting
      Volgende groeidelen bespreken

Wij zijn er voor...

De makers, doeners, bedenkers, zelfstandigen, multinationals, startups, gevorderden, zwaargewichten, vakfreaks, en harde werkers. Wij zijn er voor iedereen die een boodschap wil laten zien en voelt dat het tijd is om naar het volgende level te gaan.

En wie...
 • Ambitieus is, kansen ziet en wil groeien met zijn bedrijf
 • Genoeg heeft van weinig likes, bezoekers of omzet
 • Het verschil kent tussen standaard werk en professioneel werk
 • De juiste klanten wil aantrekken door middel branding die helemaal op elkaar aansluit
 • Geen tijd meer wil verspillen aan half werk

Mocht je een vraag hebben of ons gewoon direct willen spreken, bel ons dan vooral op of plan direct een gesprek.

Heeft u vragen voor ons? Neem gerust contact op.

Wordt mijn complete bedrijf omgegooid?

Nee hoor, zeker niet. Het is en blijft jouw bedrijf, dus ook jouw stem die geldt. We willen je helpen om jouw merk het best naar voren te laten komen. Ben je erg verbonden aan je huidige branding, dan stellen we een plan op om hiermee op te vallen en resultaten te gaan halen.

Wat nu als ik (nog) geen verhaal heb?

Hoe jouw product of dienst is ontstaat maakt niet uit. Ieder bedrijf heeft iets wat haar uniek maakt. Wij gaan op zoek naar jouw UBR’s (Unique Buying Reasons) en maken daar een geweldig verhaal bij.

Kunnen jullie mijn website of landingspagina onder handen nemen?

Zeker. Wij nemen de complete website onder handen. We maken een landingspagina die past bij jouw dienst of product en blijven deze optimaliseren aan de hand van de data uit de campagnes en online acties.

Ik heb geen kennis van social media of online marketing, is dat erg?

Zeker niet. Wij kunnen alle social media kanalen en online marketing voor je opzetten, bijhouden, analyseren en optimaliseren. Ben je zelf ook benieuwd hoe het werkt? Dan nemen we je mee in onze werkwijze zodat je weet hoe alles in elkaar steekt.

Ik wil mijn social media en online marketing zelf doen, kunnen jullie mij ook enkel begeleiden en adviseren?

Graag, dat doen wij ook met alle plezier. Als je zelf erg nieuwsgierig bent en hier graag tijd in wil investeren dan kunnen wij je vanuit onze expertise begeleiden en sturen zodat jij aan de slag kan op weg naar jouw online succes.

Kom bij ons op bezoek

Transistorstraat 31, 1322 CK Almere

Bel ons

Mail ons

Contact