Meer Bezoekers

Meer mensen moeten weten dat jij bestaat

De inzet van kanalen om meer bezoekers naar je website krijgen is vaak de eerste stap om jouw doelgroep te bereiken. Meer mensen moeten weten dat jij bestaat, wat jij doet en wat jij voor hen kan betekenen. Deze mensen bereiken kan op veel manieren worden gedaan, onder andere via het verbeteren van de vindbaarheid, zichtbaarheid en aanwezigheid online.

Hoe herken je of je huidige situatie te verbeteren is met het verhogen van het aantal bezoekers?

  • Website is afgerond, maar niet genoeg mensen die hem zien
  • Concurrenten scoren hoger in Google
  • (Te) weinig vormen van promotie in gebruik

Meer bezoekers genereren?

De kanalen om meer (website)bezoekers te genereren hebben een groot potentieel bereik met specifieke targeting mogelijkheden en relatief waardevolle, impactrijke advertentie uitingen gelet op het formaat, beeld, geluid en mogelijkheden tot interactie binnen het advertentieformaat.

Naamsbekendheid- en branding campagnes worden vaak gebruikt om mensen (opnieuw) kennis te laten maken met een bedrijf of merk om daar vandaan naar het bezoeken van de website te stimuleren.

Middelen die ingezet kunnen worden voor het krijgen van meer (website)bezoekers zijn:

  • Social media advertenties (Facebook, LinkedIn, Instagram)
  • Social media berichten (Facebook, LinkedIn, Instagram) >> contentmarketing
  • Google advertenties (SEA)
  • Zoekmachine optimalisatie (SEO)
  • Emailmarketing (funnels & nieuwsbrieven)
  • Blogs

Met deze middelen kan je vervolgens bepaalde producten, onderdelen van je bedrijf of je bedrijf zelf onder de aandacht brengen bij jouw doelgroep en daarmee het eerste contact leggen. Dit kan bijvoorbeeld door het tonen van content, video’s, podcast, webinars of andere weggevers (e-books, whitepapers, checklists ect.)

Het doel: jouw bedrijf beter vindbaar en hoger in Google, meer zichtbaar op social media en meer naamsbekendheid online bij jouw doelgroep. Zo helpen wij jou het best aan de klanten en reputatie die jij graag wil.

Ben jij benieuwd welke online marketingmiddelen voor jou het beste zijn om meer bezoekers naar jouw website te krijgen? Kijk vooral verder op onze website of neem contact met ons op. Wij helpen je graag!