Over ons

Waarin wij boosten

Wij boosten online marketing en social media op alle facetten voor de groei van jouw bedrijf
Strategie

Een helder plan en advies van de beste professionals zodat branding goed naar voren komt en gaat jouw merk scoren.

Marketing

Meer bezoekers, meer sales en meer fans. De klanten bereiken die jij wil en dat op basis van data. Op elk gebied kunnen wij
jou boosten.

Contentcreatie

Opvallende foto’s, video’s en beeld van jouw product of dienst. Het visuele plaatje van A tot Z professioneel en
onderscheidend te zien.

Het team van Business Boosting staat klaar om jouw online marketing een boost te geven!

Opgericht op: 12-11-2018

Ondernemen: doen wat je leuk vindt en doen wat je goed kan, en daar je geld mee verdienen. Dat is de droom. Maar ondanks je geweldige product of dienst en al je harde werk is die volgende groeistap maar niet te halen. Jouw doelgroep weet niet (goed genoeg) wie jij bent, wat je doet, en welke problemen jij voor hen kan oplossen?

Dus, meer bekendheid onder jouw doelgroep leidt tot meer groei? Wij vinden het belangrijk dat jij je kan focussen op jouw specialisme, daar de beste in wordt of blijft, en dat wij zorgen dat jouw doelgroep jou weet te vinden. En of je nou een klein bedrijf hebt of al wat groter bent, wij helpen je graag. Zo kan jij ongestoord ondernemen en regelen wij de rest.

0 *

Onze klanten beoordelen onze service met gemiddeld een 4,5.

0 x

Onze diensten zijn aangetoond effectief. We hebben al honderden leads gegenereerd.

Winston Teeuwissen

'Ondernemen is mijn passie en word ik ontzettend enthousiast van.'

Mijn naam is Winston Teeuwissen. Ondernemen is mijn passie en word ik ontzettend enthousiast van. Als kind heb ik altijd al de ambitie gehad om te gaan ondernemen, maar ik wist alleen nog niet waarin. Altijd ben ik al een trailblazer geweest, ook wel iemand die constant een nieuwe weg aanlegt en vrijmaakt waarna anderen kunnen volgen. Tijdens mijn studie HBO Commerciële Economie aan Windesheim Flevoland en diverse ondernemersprogramma’s daarnaast werd mij steeds meer duidelijk waarin ik graag zou willen ondernemen en waar ik ook van toegevoegde waarde kon zijn, namelijk met marketing. Ik kreeg vaak de vraag om advies in mijn netwerk over hoe hun marketing verbeterd kon worden of hoe zij aan meer klanten konden komen. Niet veel later kreeg ik ook de vraag of ik de uitvoering van dit advies wilde gaan invullen. Dat was voor mij het kantelpunt. Na mijn studieperiode in Californië heb ik het concept uitgewerkt tot een serieus bedrijf en heb ik Business Boosting op 12 november 2018 officieel gestart.

'Pas wanneer jij weet waar jij met je bedrijf naartoe wilt is er plan met stappen te maken en is aan die stappen een invulling te geven.'

Een vergelijking die ik vaak maak tijdens adviesgesprekken is dat een bedrijf en haar ambities net zijn als een kookboek: Voordat je gaat beginnen met bakken moet je eerst bladeren totdat je een taart hebt gekozen die je graag zou willen maken. Bij het recept van die taart zit een ingrediëntenlijst en een bereidingswijze. Gegeven is dat hoe meer je je aan de ingrediëntenlijst en de bereidingswijze van het recept houdt, hoe groter de kans is dat jouw taart zo uit de oven komt zoals hij op het plaatje van het kookboek staat. (Logisch) Hetzelfde geldt voor jouw bedrijf: pas wanneer jij weet waar jij met je bedrijf naartoe wilt is er plan met stappen te maken en is aan die stappen een invulling te geven. Vervolgens is dan ook gegeven dat jouw plan de grootste kans van slagen heeft wanneer je alle stappen en de juiste invulling hiervan naleeft. (Ook logisch).

'Groei is namelijk niet alleen door wat jouw bedrijf doet, maar vooral hoe je het doet.'

Dus ga vooral niet zelf een oplossing gokken of zelfdokteren, maar kom naar een specialist en laat je adviseren welke ‘taart’ het beste bij de situatie en ambities past van jouw bedrijf. Groei is namelijk niet alleen door wat jouw bedrijf doet, maar vooral hoe je het doet (en in de markt zet). Zo is jouw kans op een succesvolle uitkomst het grootst.

Onze kernwaarden

Duidelijkheid

“Duidelijkheid is de basis van succesvol zijn”, vanaf het allereerste contact tot aan de laatste stap. Hoe duidelijker alles is, hoe sneller, efficiënter en beter de resultaten zijn en de tevredenheid onder iedereen het hoogst is. Wij vinden duidelijkheid dan ook erg belangrijk. Dat geldt in het belang van ons, maar vooral voor jou. Pas zodra er geen vragen meer zijn is en alles duidelijk is gaan wij van start.

Ontzorgend

Jij hebt al genoeg aan je hoofd, dat weten wij. Wij vinden het belangrijk dat jij zo veel mogelijk van je kostbare tijd aan jouw core business kan besteden, daarom dat wij ook een breed aantal oplossingen aanbieden, allemaal onder een dak. De plannen, communicatie, analyses, rapportages en facturering wordt dan ook zo veel mogelijk door ons ingevuld. Zo kan jij je maximaal focussen op wat je leuk vindt, goed kan en ook waar je rendement het hoogst ligt.

Vernieuwend

Up to date blijven met (online) marketing en social media is een grote uitdaging, maar wel een uitdaging waarin wij continu voorop willen blijven lopen. Ons team van specialisten is continu bezig met het bijhouden van de laatste kennis en op de hoogte van de nieuwste trends. En doordat wij geen duizendpoten binnen ons team hebben is het per persoon per vakgebied erg behapbaar om op te hoogte te zijn van de nieuwste vernieuwingen.

Ons kantoor in Almere

Sinds 1 januari 2020 zijn wij gevestigd aan de Transistorstraat 31 in Almere. Dit is op een centrale ligging langs de snelweg A6 en zeer gemakkelijk te bereiken vanuit de richting Amsterdam, 't Gooi, Lelystad en Almere zelf. Wij nodigen je graag uit om een keer langs te komen bij ons op kantoor voor een lekkere kop koffie of thee. Je bent van harte welkom.

Vraag een vrijblijvende consultancy call aan van 10 minuten!